افروغ: ما هنوز یاد نگرفتیم دعوای درون خانوادگی را سامان دهیم
تا کسی اعتراض و نقد میکند، بلافاصله ضدانقلاب و متهم به ارتباط با بیگانه میشود

جرس: عماد افروغ، استاد دانشگاه و نمایندۀ اصولگرای منتقد دولت در مجلس هفتم، ضمن ریشه یابی اتفاقات سال گذشته و بررسی نکات بدست آمده از آن وقایع، وحدت صوری و ادعایی در جامعه را مورد نقد قرار داده و به مدیریت یکدست و تمامیت خواهِ فعلی حمله کرد و وضعیت بوجود آمده را نیز نتیجۀ یکدست نمودن سیستم حاکمیت دانست.
این فعال اصولگرای مستقل، در گفتگویی با سامانه خبری – تحلیلی فرارو، ضمن اینکه "درکهای محدود، سطحی، یکسویه و متحجرانه" را از عوامل پیدایش حوادث سال گذشته و وقایع بعد از انتخابات ذکر کرد، یکی از مهمترین درسهای سال گذشته را "ریشهیابی اتفاقات" بیان نمود.
استاد فلسفۀ سیاسیِ دانشگاه تربیت مدرس، همچنین پیرامون "عبرتهای سال ۸۸" خاطرنشان نمود "نخستین عبرت این است که به راحتی در دام تفرقهافکنیهای دشمنان نیافتیم...نکته دوم این است که مارک و انگ بیهوده نزنیم و نباید یکطرفه قاضی رفت و حکم صادر کرد...سوم اینکه بین نقد یک تفکر و شخصیت یک فرد باید تفاوت قائل شد و وقتی با فردی مخالفیم، نباید به عنوان نقد، شخصیت او را لجنمال کنیم...چهارم اینکه جامعه را نمیتوان یکدست اداره کرد. جامعه اگر یکدست اداره شود و به کثرت توجهی نداشته باشیم، حاصلی جز آنچه رفت، ندارد. ما پیشبینی این مسائل را کرده بودیم، وحدت صوری به درد اداره جامعه نمیخورد."
عماد افروغ همچنین مهمترین و مبناییترین درس سال ۸۸ را "یادگیری گفتگو" عنوان کرده و خاطرنشان نمود "ما باید یاد بگیریم گفتگو کنیم، ما هنوز دعوای قاعدهمند را بلد نیستیم. تا کسی اعتراض و نقد میکند، بلافاصله ضدانقلاب و متهم به ارتباط با بیگانه میشود. ما هنوز یاد نگرفتیم یک دعوای درونخانوادگی را سامان دهیم و آن را بشنویم."
این استاد دانشگاه شیرینترین اتفاقات سال ۸۸را "مشارکت بالای ۸۵ درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری" و تلخترین را "اتفاقات پس از همان انتخابات" دانست و همزمان خاطرنشان ساخت "کسی پیروز مطلقالعنان این صحنه نبود، همه شکست خورده هستیم؛ چرا که نمیدانیم با پیروزیها و شکستهایمان چگونه برخورد کنیم."
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر